När Delicato började skämta i sin reklam för några år sedan blev jag förbannad. Man samlade lustigheter om allt från ”kostcirkel” till ”balanserad kost”.

En närstående vän hade just fått diabetes , vilket gjorde att jag ogillade reklamen i sociala medier. Jag blev snart uppringd av Delicato’s marknadschef, som professionellt undrade vad det var som jag inte gillade med marknadsföringen. På riktigt, skolboksmässigt. Jag berättade om min väns predikament och mitt nyvunna vurm mot socker. Han lyssnade och vi hade en bra dialog.

DÄR vände min uppfattning om Delicato – han skötte det så bra…

Dessutom – reklamen var ju genial. Det var tvungen att erkänna för mig själv i alla fall 🙂

Reklamen var svårt att inte titta på. Som när man är nära ett fyrverkeri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag anar att det går fortsatt bra för dammsugare och chokladbollar och att vi var och en tar ansvar för vad vi stoppar i oss.

I år är Sofia Brandberg från Delicato nominerad till MIS’ Årets Marknadschef. Hon möter marknadskollegor från IKEA, Adobe och Semcon – på Fotografiska den 25:e januari.

http://mis.se/arets-marknadschef-2017-tips-fran-vara-finalister/