2018 års Live@Heart är här nu

/, Framtid, Inspiration/2018 års Live@Heart är här nu

Det är nionde året för festivalen Live@Heart i Örebro – i det tysta har det utvecklats en av Nordens största showcase-festivaler.

Över 200 artister uppträder på 20+ scener. Det är även en festival för independent-film; ett pitch-event för music-tech startups. Sist, men inte minst ett antal seminarier – från hands-on “hur når jag som artist ut genom bruset” till inspirations-workshops om framtidens musik och film.

I år har vi besök av ett par etablerade artister som delar med sig av sina erfarenheter. Ane Brun håller ex.vis en diasert (dialogue concert). Etablerade film- och tv-producenter samlas kring framtidens produktioner i “New Stories for New Times”. Där får vi höra bakgrunden till “SKAM” av producenten Marianne Furevold Boland.

Ses vi där?

 

h

ttp://liveatheart.se/line-up/

 

By | 2019-02-20T14:55:06+00:00 september 3rd, 2018|Categories: Föredrag, Framtid, Inspiration|Tags: , , , , , , , , |Kommentarer inaktiverade för 2018 års Live@Heart är här nu

About the Author:

Lång erfarenhet av marknadsföring och -kommunikation. Intresserad av framtidsfrågor - från digitalisering av affären till hur organisationer och företag måste förändras i grunden. Alltid nyfiken.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.